Predstavljen deveti Izveštaj o održivom i odgovornom poslovanju

Predstavljen deveti Izveštaj o održivom i odgovornom poslovanju

13. jul 2018.

Delta Holding objavio je i predstavio 9. Izveštaj o održivom i odgovornom poslovanju za 2017. godinu. Tačnost podataka sadržanih u Izveštaju, na zahtev Kompanije, proverila je revizorska kuća KPMG.
Za ostvarene rezultate u oblasti održivosti i društvene odgovornosti u 2017. godini, Delta Holding osvojio je pet značajnih nagrada. Među njima je Glavna Virtus nagrada za doprinos razvoju filantropije na nacionalnom nivou, kao i dve nagrade Srpske Asocijacije Menadžera, za Društveno odgovornu kompaniju godine i Najbolji program za razvoj talenata,
U CSR izveštaju su objavljeni i rezultati koje je Delta – Pak postigao u oblasti zaštite životne sredine, upravljanja otpadom, kao i ambalažom i ambalažnim otpadom.
Nakon predstavljanja informacija iz CSR Izveštaja za 2017. godinu usledio je panel na temu “Inovacije u funkciji održivog poslovanja” koji je vodila Radojka Nikolić, urednica Magazina Biznis i Ekonometar. Učesnici panela Zoran Uzelac, direktor stočarstva Delta Agrara, Zoran Đogić, menadžer voćarstva Delta Agrara, Milan Puzović, menadžer za energetsku efikasnost Delta Holdinga, Žužana Šandor Milošević, direktor Delta - Paka i Aleksandar Plemić, Mladi lider, govorili su o važnosti primene inovacija koje dovode do uštede resursa, energije i zaštite životne sredine, kao i o značaju uvažavanja i prihvatanja ideja mladih kadrova.